Betaalmethoden

 

Bankoverschrijving

Overschrijven per bank

Betaling van het factuurbedrag gebeurt via bank overschrijving

Rekeninghouder: FietsWeb.nl H.o. Bikeshop Urk BV
Rabobank Urk
Rekening nummer : NL 93 RABO 0158 840 828

 

IDeal betaling

iDeal via uw eigen bank

Met iDEAL kunt u veilig, vertrouwd en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct doorstuurt naar uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL is geen registratie nodig en hoeft u ook geen account aan te maken. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Hoe werkt het betalen met iDEAL?
 
 • Plaats uw bestelling en kies bij betaalwijze onder iDEAL de bank waar u bent aangesloten
 • Alle gegevens voor de aankoop zijn al ingevuld
 • Keur de betaling goed op de voor u bekende manier
 • Hierna ontvangt u een betaalbevestiging van uw bank
 • U keert terug naar de site, de bestelling is geplaatst en betaling geslaagd!
   

IDeal QR

Betaal met iDeal QR scan

Door op uw mobiele telefoon of tablet de iDEAL app te openen en de QR code op het computerscherm te scannen, kan u veilig en gratis de betaling afronden. Als de betaling succesvol is afgerond, verschijnt op het scherm van zowel de computer als de mobiele telefoon een bedankpagina. Betalen op de nieuwe manier.

Hoe werkt het betalen met iDEAL?
Om te betalen via de iDeal app, moet u de mobiel bankieren app van uw bank op uw telefoon of tablet installeren. Deze is te vinden in de App store of Google Play store.
 
 • Plaats uw bestelling en kies bij betaalwijze iDEAL QR
 • Scan de iDeal-QR code
 • Klik op "betalen". De app leid u naar de app van uw bank, waar u de iDeal verder afrond zoals u gewend bent
 • Op het scherm van uw telefoon of app verschijnt een bedankpagina, en op de computer krijgt u automatisch te zien of de betaling succesvol is afgerond.
 • Na succesvolle betaling komt u automatisch op de bedank pagina.
   

Rembours

Onder rembours

U kunt de ontvangen goeden contant betalen aan de postbode bij het afleveren. Kiest u voor deze manier, dan zijn de rembourskosten 15 euro. Zorg er altijd voor dat u geld klaar heeft liggen als het pakket bij u bezord wordt.
 

Achteraf betalen Nederlandse consument

Veilig achteraf betalen

Met Afterpay - veilig achteraf betalen kunt u eerst uw bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. Aan deze betaalmethode zijn geen extra betaalkosten verbonden.

AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 750  als u betaalt via AfterPay.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met AfterPay voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Wanneer u gebruik maakt van deze betaalmethode dient u akkoord te gaan met de betalingsvoorwaarden van Afterpay.
 

Achteraf betalen voor Belgische consumenten

AfterPay – Achteraf betalen (België)
AfterPay voert voor www.fietsweb.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

 


PayPal

PayPal

Bij het gebruik van PayPal worden betaalkosten in rekening gebracht, dit bedraagt  2% van het totaalbedrag.


Visa Mastercard

Visa Mastercard

Betaal veilig en snel middels Visa Mastercard. Bij het gebruik hiervan wordt 1 euro betaalkosten in rekening gebracht.