Kettingslot kopen ? Online boven 75 euro gratis verzonden

Voorradig
39.95 31.50
Niet voorradig
39.95 29.50

Groot assortiment Kettingsloten voor de fiets, brommer of motor

FietsWeb.nl heeft een zeer ruim aanbod van verschillende kettingsloten. De kettingsloten zijn uitermake geschikt voor het beveiligen en het tegengaan van diefstal van uw tweewieler. Het assortiment bestaat uit een brede variatie aan soorten fietssloten. De kettingsloten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, gewichten kleuren en ART keuringen. Hoe hoger de ART norm, hoe beter het slot beveiligd is tegen doorbreken. Voor alle prijssegmenten zijn de kettingsloten verkrijgbaar. Van een goedkoop kinderslot tot de meest hoogwaardige ABUS en AXA sloten. Onder de kettingsloten zijn verschillende typen te verkrijgen. Zo zijn er de Kettingsloten, insteeksloten die geschikt zijn om in te steken op een bestand slot of een beugelslot. Kettingsloten worden geleverd in diverse lengtes, varierend van 80 cm tot wel 10 meter.


Insteeksloten

Insteek kettingsloten worden gebruikt in combinatie met bijpassende AXA, Abus of Trelock ringsloten. De kabel of ketting kan om een paal, hek of boom worden bevestigd en in het slot worden gestokoen. Zo wordt hij extra beveiligd tegen dieven die de fiets meenemen zonder eerst het ringslot te kraken. Er zijn verschillende soorten insteek sloten te verkrijgen. Waaronder de AXA RLC, geschikt voor Defender of Solid fietssloten en de 'TheLock', geschikt voor de Trelock sloten. Let daarbij op de diameter van de insteekpen. In de omschrijving wordt ook gemeld voor welke ringsloten het insteekslot geschikt voor is. 


Cijfersloten

Met een cijferslot is er geen sleutel nodig. U hoeft alleen de juiste cijfercombinatie te onthouden. Draai de juiste combinatie op het slot, en het slot wordt ontgrendeld. Voor alle sloten kan een eigen combinatie worden ingesteld, zodat het een voor u een gemakkelijk te onthouden combinatie is.


De beste kwailteit kettingsloten

De stichting ART geeft sloten die voldoen aan bepaalde beveiligingsnormen een ART keurmerk mee. Vanaf ART2 zijn ze geschikt als fietssloten, oplopend tot ART4 en zelfs ART5 voor de meest sterke sloten. Deze zijn ook geschikt om motoren of een scooter mee te beveiligen. Hoe hoger de ART keurmerk, hoe beter en veiliger het slot is. Let bij aanschaf ook op het gewicht, in de meeste gevallen geld, hoe hoger het beveilingsniveau des te zwaarder het slot. Praktisch alle kettingsloten worden uit voorraad geleverd binnen 1 dag.