Sportvoeding

Nutrixxion Banaan energiegel, met een inhoud van 40 gram. AANBIEDING Meer

€ 1.89

Ruime keus sportvoeding online

FietsWeb.nl heeft een ruim assortiment sportvoeding voor de sporter die de uitdaging aangaat. Scherpe prijzen en zeer snelle levering. Beklijk online ons aanbod in de sportvoeding. We bieden voedingsrepen, energy dorstlesser, energy tabletten en energy drink.

FietsWeb.nl levert onder andere de bekende merken Zipvit en Maxim

Maxim sportvoeding

Maxim sportvoeding biedt een uitgebreide range aan producten. Met 3 productlijnen vooral gericht op de duursport en krachtsport biedt Maxim iedere sporter een product op maat.

Maxim is een absoluut topmerk, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Niet voor niets kiezen toppers als AFC Ajax, AZ, FC Twente, vele (internationale) wielerploegen en bijzonder veel amateur sporters voor Maxim. Ook binnen de zwemsport is Maxim een begrip. Jarenlang was Pieter van den Hoogenband fanatiek Maxim gebruiker. Tegenwoordig gebruiken olympisch kampioenen Ranomi Kromowidjojo, Inge Dekker en Marleen Veldhuis Maxim.

Zipvit sportvoeding

Zipvit is ontwikkeld met behulp van toon aangevende sport voedings deskundigen, zij bieden producten aan die qua doeltreffendheid niet verslagen kunnen worden in effectiviteit en het verstrekken van een 'maximale concurrerend vermogen' dat top atleten zoeken.