Dubbele fietstas kopen ? | FietsWeb.nl

Basil Mara XXL dubbele fietstas in de kleur Zwart, met een inhoud van 47 Liter. Meer

€ 23.95

DUBBELE TAS CARGO ZWART Meer

€ 33.95

Cortina kansas dubbele fietstas denim (duo) Meer

€ 69.00

Inhoud: 52 liter Meer

€ 45.99

DUBBELE TAS CARGO ZILVER Meer

€ 33.95

Beck Classic Tulips red Meer

€ 42.00

Beck Classic White Small Dots Meer

€ 44.50

Willex dubbele bagagetas 1200 zwart Meer

€ 46.95

Willex dubbele fietstas afgeschuind - zwart Meer

€ 31.95
Beck classic - PTT | Beck
(1 reviews)

Beck Classic PTT  Meer

€ 44.50
Beck big - Zwart | Beck
(1 reviews)

Beck Big zwart Meer

€ 53.99

Willex dubbele tas Fantasy Trees Rood Meer

€ 40.95

Beck Big Blackish Pattern Meer

€ 52.50

Willex dubbele fietstas bisonyl 67L matzwart Meer

€ 59.00

New Looxs Canvas Camping dubbele fietstas in de kleur Black, met een inhoud van 66 Liter. Meer

€ 56.50
Beck classic - Blackish Pattern | Beck
(1 reviews)

Beck Classic Blackish Pattern Meer

€ 44.95

New Looxs dubbele tas Cameo bisonyl grijs Meer

€ 34.95
Beck classic - Stars | Beck
(2 reviews)

Beck Classic Stars Meer

€ 44.95

Willex dubbele bagagetas1200 XL - met afneembaar bovenvak - antraciet 65L Meer

€ 67.95

Cameo dubbele fietstas Zwart Circle Meer

€ 19.50

Willex Dubbele Bagagetas XL 1200 Antraciet Meer

€ 59.95

FastRider Dubbele Fietstas Canvas Limited 93 Meer

€ 55.90

Dubbele Krantentas Bisonyl Matzwart - 52L Willex Meer

€ 49.00

Basil schoudertas Boheme charcoal 18 liter Meer

€ 49.50

Fietsweb.nl, dé online winkel met meer dan 700 tassen uit voorraad leverbaar.

Bestel online uw dubbele fietstas. In het grote assortiment van meer dan 700 fietstassen zit altijd een mooie dubbele tas die precies bij u past. FietsWeb.nl is leverancier van alle bekende merken, waaronder Fastrider, Beck fietstassen, Willex, New Looxs, Basil, Cordo en vele andere. Het assortiment bestaat uit een zeer brede collectie. Sportieve fietstassen, recreatieve fietstassen voor het doen van de boodschappen tot leuke en stoere tassen, geschikt voor jong en oud. Tevens is er een serie tassen specifiek gechikt voor de e-bike. Deze fietstassen hebben een verstelbaar middendeel, zodat ze altijd passen op de bagage drager.
Meest in de smaak zijn de zwarte- of donkerblauwe fietstassen, maar ook een tas met felle groene kleur, of met een print kan simpel online besteld worden. De dubbele fietstassen worden geproducteerd met verschillende materiaalsoorten. Veel voorkomend is canvas en polyester. Polyester is het meest waterwerend en afstotend. Canvas geeft meer grip op het materiaal van de fietstas.

Voor de koopjesjagers zit er altijd wel een scherpe aanbieding tussen. Bijna alle dubbele fietstassen zijn voor de veiligheid uitgevoerd met reflectie strepen. Deze strepen zorgen er voor dat de fietser opvalt als er een auto in het donker achter de fiets rijdt. Reflectiestrepen bevinden zich aan de achterzijde van de fietstassen. Voor extra stevigheid worden de meeste dubbele tassen uitgevoerd met een bodemplaat in iedere zijde van de tas. Hierdoor blijft de tas stevig in vorm, en kunnen de spullen makkelijk ingeladen worden. Weet u niet welke tas voor u geschikt is, neem dan contact op met de klantenservice we helpen u graag op weg met de juiste fietstas.

Advies bij aankoop van een dubbele fietstas
Waar dient u op te letten bij de aankoop van een nieuwe fietstas? Er zijn een aantal zaken die van belang zijn.
Bij het gebruik van een fietstas op een e-bike raden wij u aan om eerst bij de categorie e-bike tassen te kijken. Deze zijn speciaal voor de e-bike onwikkeld met het oog op de breedte van de achterdrager van de fiets. Het middenpaneel van een e-bike tas is flexibel waardoor de tas op de juiste maat ingesteld kan worden. Houd er wel rekening mee dat de laadplug van de accu nog wel toegankelijk moet zijn. Uiteraard kan een normale tas ook goed passen op een e-bike. De meest recente elektrische fietsen hebben een achterbankje met dezelfde breedte als een normale stadsfiets van circa 17 cm. Is dat het geval, dan kan een normale dubbele fietstas volstaan.

Inhoud
Er is een grote diversiteit van inhoud. let hier op, voor het gebruik. Wilt u de tas gebruiken voor boodschappen, gebruik dan een ruime tas met wat meer inhoud.

Materiaal keuze
Bij de keuze van een dubbele fietstas is ook het materiaal van de fietstas van belang. De meeste tassen zijn gemaakt van Polyester, bisonyl of canvas. Canvas is heel stevig en wat minder flexibel. Daarentegen is polyester wat meer vormbaar en Bisonyl zit daar tussenin. Canvas is praktisch altijd waterdicht, maar polyester niet altijd.
Sommige dubbele fietstassen hebben een kleine ronde opening in de boden die er voor zorgt dat het water wordt afgevoerd bij inregening.

Merk
Ons grote assoirtiment bevat een diversiteit aan merken dubbele tassen. Het meest bekend zijn de merken fastrider en Basil. Beide staan voor kwalitatieve hoogwaardige fietstassen. Willex is een merk die uitblinkt in design gecombineerd met kwaliteit. Alle dubbele fietstassen van Willex zijn zeer hoogwaardig afgewerkt. Alle onderdelen van zowel Fastrider als Willex zijn beiden los te verkrijgen als service parts.
Redelijk nieuw op de markt zijn de merken de Poort en Beck. Beiden een puur Hollands merk. De Poort dubbele fietstassen kenmerken zich door het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. In plaats van bisonyl zijn deze tassen gemaakt van zeil. Zeer sterk materiaal dat normaal gebruikt worde als dekzeil op vrachtwagens. 100% waterdicht en van hoge kwaliteit. Nadeel is wel dat de tas minder zijn vorm houd. De Beck serie heeft als kenmerk dat er verschillende leuke prints op te verkrijgen zijn. Beck heeft verschillende series, waaronder de Beck Classic, Beck super Simple en de Beck Big.  gemaakt van canvas zijn de fietstassen mooi afgewerkt met oog voor ieder detail. Naast deze merken heeft FietsWeb.nl ook de exclusievere merken, waaronder Brooks.

Gebruik
Bij de meeste van de fietstassen is de snelbinder nog te gebruiken. Let hier op als u dit wilt. Niet iedere fietstas is geschikt voor het blijvende gebruik van een snelbinder. Sommige tassen (met name de canvastassen) hebben een gleuf waardoor de snelbinders kunnen worden doorgevoerd zodat ze in gebruik kunnen blijven.
Bij een grotere dubbele fietstas adviseren we een afstandshouder te gebruiken. Deze zorgt er voor dat de fietstas niet tussen de spaken kan komen. Voor zowel Beck, willex als Fastrider is een afstandshouder separaat te bestellen. Bij de fietstas staat vermeld of deze geschikt is voor het gebruik met een afstandshouder.
Ander punt waar op gelet moet worden bij de aankoop is de plaats van het achterlicht en de plek van de schakelaar. Als de schakelaar aan de bovenzijde van het achterlicht zit, kan de tas er niet overheen vallen, omdat de verlichting dan moeilijk wordt te bedienen. Dat is ook het geval als u een volledig automatisch achterlicht heeft op batterijen. Sommige achterlichten hebben een lichtsensor. Als de fietstas over het achterlicht komt te hangen, zal de sensor denken dat het donker is, en zal het achterlicht blijven branden.

Reflectie
Gebruikt u de fiets in het donker, is het verstandig om een fietstas te kopen met reflectie. Hoe groter het reflecterende gedeelte des te veiliger bent u te zien.

Heeft u nog vragen over de aankoop van een dubbele fietstas, neem dan contact op met de klantenservice.