cortina soul cortina

Cortina Soul

Een eigentijdse interpretatie van de bekende omafiets. Klassieke kenmerken, zoals verchroomde onderdelen zijn de trends van nu. Voor een klassieke omafiets of Cortina met 3 versnellingen kunt u altijd terecht bij FietsWeb. De fietscollectie van de is ruim opgezet en u vindt uw favoriete Cortina Soul altijd. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. Bel naar 0852735416 of stuur een mail naar info@fietsweb.nl

Cortina Soul D50 Glittered Bordeaux

529.00 € 476.00

Cortina soul kopen

De eigentijdse omafiets is een fiets die zeer plezierig en comfortabel fietst. Daarbij heeft de fiets een zeer fleurig en eigentijds karakter. Met name het frame model maakt de soul een echte omafiets. verkrijgbaar in verschillende kleuren en framehoogtes.

Cortina soul herenfiets kopen

Ook is er een herenmodel verkrijgbaar. Dit model wordt geleverd in de (saphire black) zwarte kleur, met 3 versnellingen. Leverbaar in de frame maten 56 en 61cm.

Aflever service

Besteld u een fiets, dan zorgen de monteurs van FietsWeb.nl voor een perfecte afmontage. We brengen de fiets rijklaar bij u voor de deur. Afleveren, en fietsen maar!!

fietsweb
afleverservice FietsWeb