Fiets kopen? - FietsWeb.nl

Cortina U4 RN3 Dames 50cm Jet black matt Meer

€ 520.00

Cortina speed N8 Dames 56cm Light azure blue mat - 2017 Meer

€ 809.00

Cortina U1 N3 Dames 49cm black matt Meer

€ 449.00

Cortina Blau N7 heren 61cm Minor grey 2017 Meer

€ 809.00

Cortina Mozzo, Uitgerust met achter een Shimano Nexus 7-traps versnellingsnaaf met V-Brake... Meer

€ 719.00

Cortina Speed damesfiets in framemaat 51cm. Kleur: Jet Black Matt. Uitgerust met achter ee... Meer

€ 629.00

Cortina Common is uitgerust met achter een Shimano Nexus 7-traps versnellingsnaaf met roll... Meer

€ 809.00

Cortina Common is uitgerust met achter een Shimano Nexus 7-traps versnellingsnaaf met roll... Meer

€ 719.00

Cortina Common basic Meer

€ 449.00

€ 656.00

E-U4 E-Bike Meer

€ 1439.00

Cortina elektrische fiets Yoya Plus Dames, Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf , rollerbrakes... Meer

€ 1530.00

Cortina Ecomo Transport U4 Denim met Shimano Nexus 8-speed versnellingen. Meer

€ 1479.00

Cortina elektrische fiets E-U1, Shimano Nexus 7 versnellingsnaaf , rollerbrakes voor en ac... Meer

€ 1169.00

Cortina Soul D50 Jade Green Meer

€ 476.00

Cortina Milo 2017 RN3 Heren 56cm Dark blue Meer

€ 445.00

Cortina U5 Transport deLuxe N8 dames 50cm Lake Green 2017 Meer

€ 759.00

Cortina U4 Transport Raw heren 61cm N3 Stone brush matt 2017 Meer

€ 619.00

Cortina U4 RN Heren 56cm Jet black matt 2018 Meer

€ 449.00

Cortina U4 D50 Sleepy Blue Matt Meer

€ 520.00

Cortina U4 Denim D50 Atlantic Blue Matt Nd7 Meer

€ 683.00

Cortina Milo 3 versn. Meer

€ 449.00

Cortina Speed NB8 Heren 56cm Black grahpite matt 2017 Meer

€ 809.00

Cortina U1 RN Heren 65cm black matt Meer

€ 359.00

Wil je online een fiets kopen ?

FietsWeb.nl heeft honderden dames- en herenfietsen, geschikt voor woon-werkverkeer, recreatie of sport. Ontdek de stadsfietsen, transportfietsen en vouwfietsen in onze online winkel en koop je nieuwe fiets veilig en betrouwbaar op FietsWeb.nl. Snelle levering gegarandeerd en we bieden graag telefonisch deskundig advies op maat. Wel zo gemakkelijk!

Nederland is een fietsland bij uitstek. Met de vele uitgestrekte fietspaden, fietsroutes en aandacht voor fietsveiligheid is ons land er helemaal op ingericht. Nederland scoort zelfs als beste fietsland van Europa.

De belangrijkste reden voor veel Nederlanders om op de fiets te stappen, is nog altijd vervoer naar het werk. Geen wonder als je bedenkt dat in de stad een fietser meestal sneller op zijn bestemming is dan een automobilist. Daarnaast wordt er veel recreatief gefietst en gesport, bijvoorbeeld op de racefiets of mountainbike.

Cortina

Bent je op zoek naar een Cortina fiets, we hebben de hele collectie online staan. De meest populaire variant is de Cortina U4 en de Cortina Crush

Fiets per type

Er is een ruime keus uit stadsfietsen, transportfietsen en vouwfietsen, allemaal snel leverbaar en met gratis verzending. Woon je in de stad en zoekt u een typische stadsfiets? Of wil je veel bagage kunnen vervoeren? Dan is een transportfiets de juiste keus. Vind je het belangrijk dat een fiets compact is en makkelijk mee te nemen? Ga dan voor één van de vouwfietsen. Of je nu een damesfiets of een herenfiets zoekt, bij FietsWeb slaag je altijd.

Waar op te letten bij de aankoop van een fiets ?
Graag geven we advies bij de aankoop van een fiets. In de eerste instatntie is het de vraag waar de fiets voor gebruikt gaat worden. Is het voor alledaags gebruik, de boodschappen, kinderen naar school, werk of wil je een nieuwe fiets kopen voor sportief gebruik. FietsWeb.nl heeft het assortiment toegespitst op 'alledaags' en sportief gebruik. Onderstaand een tabel voor verschillend gebruik van de fiets.

Woon-werk Stadsfiets, Omafiets, Elektische fiets, Vouwfiets
Boodschappen Omafiets, Transportfiets
Vervoer van kinderen Moederfiets, Stadsfiets
Fietstochten Hybride fiets, E-bike
Mountainbike sport gebruik      Mountainbike
Race fietsen Racefiets


Bepalend bij de aankoop is ook het aantal versnellingen. Wordt de fiets gebruikt om elke dag een aantal kilometers te fietsen, dan is de keus voor een fiets met minimaal 8 versnellingen wel aan te raden. Bij kortere afstanden kan 3 versnellingen voldoende zijn. Bijna alle fietsen zijn uitgevoerd met een nexus versnellingsnaaf, waardoor de fiets soepel fietst. Het schakelen gaat daarbij superlicht. Een andere bepalende factor is ook het onderhoud. Een fiets met een gesloten kettingkast heeft veel minder onderhoud dan een fiets met een derailleursysteem. Een opkomende ontwikkeling is de fiets met aandrijfsnaar in plaats van een ketting. Dit neemt praktisch alle onhoud weg. De snaaraandrijving vergt geen smering, en is dan ook erg schoon.

Comfort
Niets is vervelender dan een oncomfortabele fiets. Iedere dag fietsen met een verkeerde houding of een te hard zadel gaat op den duur tegen staan. We hebben in de omschrijving bij iedere fiets gelet op het comfort en de zithouding. Sommige fietsen zijn uitgevoerd met extra comfort, door het gebruik van een verende zadelpen of een verende voorvork. Deze vangen de schokken uit het wegdek op. Dit levert een extra comfortabele rit op.

Framehoogte en maatvoering

Bij de aankoop van een fiets, is de framehoogte erg belangrijk. Neem de tijd om de juiste framemaat te bepalen. Kijk op de pagina -framemaat voor uitleg over het bepalen van de juiste framehoogte. Uiteraard is er wel enige speling in de framemaat, omdat het zadel hoger en lager gezet kan worden.

Advies nodig? Onze klantenservice staat je graag te woord en geeft advies dat past bij je persoonlijke situatie.