Fietsstoeltje of kinderzitje voor achter op de fiets bestellen ? FietsWeb.nl

Voorradig
99.95 89.50
Voorradig
54.99 49.50
Niet voorradig
54.99 49.50

Op zoek naar het juiste fietsstoeltje achter op de fiets? FietsWeb.nl helpt u verder. Snel en voor een scherpe prijs.  Als uw kinderen wat groter worden, kunnen ze achterop de fiets bij pappa of mamma. Achterop de fiets zitten ze veilig en uit de wind. FietsWeb.nl biedt verschillende merken fietsstoeltjes voor achterop de fiets, waaronder GMG (de GMG Yepp), Bobike en Thule (de RideAlong)

De GMG Yepp Easyfit is veruit de meest verkochte variant, en is ook leverbaar met een zadelbuis bevestiging. Het verschil tussen de twee versies is het feit dat de zadelbuis variant een klem heeft die geschroefd wordt op de zadelbuis. De EasyFit variant kan (indien de achterdrager een easyfit window heeft) direct op de fiets geklikt worden. Als de fiets geen easyfit window heeft kan gebruik gemaakt worden van een eenvoudige adapter. Met deze adapter kan het zitje eenvoudig geplaatst en afgenomen worden.
Aan de veiligheid is goed gedacht bij alle fabrikanten. Uw kleine zit stevig en stabiel. De GMG yepp onderscheidt zich in het feit dat het zitje helemaal gemaakt is van rubber dat stevig is, en zacht aanvoelt. De kleine zit zeer comfortabel en de schokken van de fiets worden opgevangen door het fietsstoeltje. De GMG Yepp is leverbaar in Zwart, Zilver, Oranje, Wit, Blauw, Bruin, Paars en Geel.

De Thule RideAlong is nieuw op de markt. Deze heeft de unieke eigenschap dat het zitje in een ligstand gezet kan worden van maximaal 20 graden. De bevestiging van het kinderzitje is aan de zadelbuis en zeer eenvoudig.

Naast deze kinderzitjes is ook het Bobike achterzitje een bekende in de Nederlandse fietsmarkt. Het achterzitje is functioneel en oogt ook mooi. De nieuwe serie van Bobike is de Bobike One. Deze lijn heeft een redesign ondergaan en past helemaal bij de laatste mode.