Loopfiets kopen - alle loopfietsen online

Voorradig
49.99 47.50
Voorradig
69.99 64.95
Voorradig
79.99 75.99
Voorradig
85.99 75.99
Voorradig
69.99 64.95
Voorradig
79.99 75.99

Op zoek naar een leuke loopfiets voor je kind? FietsWeb.nl heeft een ruime selectie van de meest bekende merken in de online winkel. Alle loopfietsen worden uit het eigen magazijn verzonden tegen de meest scherpe prijzen. Met een loopfiets wordt de motoriek van een kind ontwikkeld. Op speelse wijze leert de kleine zijn of haar evenwicht te bewaren tijdens het loopfietsen.
Een loopfiets heeft het voordeel dat uw kind met beide voeten bij de grond kan komen. Zo kan hij met kleine stapjes leren om zijn of haar evenwicht te houden en snelheid te maken.

Aankoop van een loopfiets

Bij de aankoop van een loopfiets zijn er een aantal zaken die van belang zijn. Zo is de zadelhoogte van belang. Bij sommige modellen is de zadelhoogte vast (bij de allerkleinste loopfietsen). Bij de meeste modellen is de zadelhoogte verstelbaar, zodat de fiets ook in de groei bruikbaar blijft. Ook de bandensoort is van belang. Sommige loopfietsen worden uitgevoerd met een massieve harde band, anderen met een luchtband. Een luchtband zocht voor meer comfort tijdens het fietsen. Een massieve band zal meer geluid geven dan een luchtband, wanneer de loopfiets binnenshuis zal worden gebruikt.

Keurmerken

Alle loopfietsen die fietsweb.nl verkoopt zijn voorzien van het veilige keurmerk CE-keurmerk.

Een loopfiets leuk als:

Populair | Top 10 loopfiets