Fietsstalling, ophanghaken en fietstakels. Bestel nu online

Voorradig
3.95
Voorradig
5.95 4.95
Voorradig
16.90 15.95
Voorradig
11.50 8.99
Voorradig
9.99 7.95
Voorradig
8.95 6.95

Fietsstalling, ophangsystemen en fietstakels

Zou je graag je racefiets of gewone fiets aan het plafond willen hangen, dan kun je grbuik maken van fiets ophanghaken of een fietslift. De fiets ophanghaken zijn uitermate geschikt om een gewone stads- of racefiets aan de murr of wand stevig te hangen. Wand- of muurbeugels zijn er in verschillende soorten, zowel de opklap-beugel als de draaibare en opklapbare beugel. Deze beugel kan als hij niet in gebruik is, handig worden opgeklat, zodat er weinig ruimte in gebruik is. Een handige oplossing in een kleine ruimte is een fietsophangsysteem of fietslift. Met deze fietslift hang je de fiets met een handomdraai op. Zowel de goedkope variant, het ProPlus fietsophangsysteem en de Icetoolz P621 ophangsysteem worden beiden geleverd inclusief het montage materiaal. Je hebt dus allleen het gereedschap nodig om de fietslist te monteren.

Wil je gebruik maken van een handig en netjes ophangsysteem voor in de schuur of garage, dan is het Kenovo rail systeem een ideale uitkomst. De rail wordt aan de wand geschroefd en is te verlengen met meerdere rails tot een onbekerkte lengte.  Deze rails past perfect in iedere schuur of garage. De stalen rails met mooie afgewerkte kap heeft een draagvermogen van 200Kg per meter. Voor de Kenovo rails zijn verschillende bevestigingssets te verkrijgen en een keur aan verschillende ophanghaken. Zo zijn is er voor de fiets een verticale ophanghaak waarin het voorwiel wordt gehangen. Ook zijn er verschillende haken voor het ophangen van tuingereedschap zoals een ladder of tuinslang.

Voor onderhoud aan de fiets wordt vaak gebruik gemaakt van een ophangset met ketting. Zo hangt de fiets zeer stevig, en kan ook gesleuteld worden aan de fiets.